Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut denge kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa sağlamlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Alanında uzman ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın vakaları birfena kuruluşda en sık hakkındalaşılan ve güvenilir tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin esenlanması fakatçlanır.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçün baplara nazaran henüz pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den serlayıp Yangın Merdiveni Kapısı 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yasak olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu manzara haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page